مرکز پاسخگویی به سوالات حقوقی

تلفن ثابت

02166567311 (6 خط ویژه)

– امورگمرکی- بخش هفتم ـ رویه‌های گمرکی-فصل اول ـ کالاهای ورودی-فصل دوم ـ کالاهای صدوری- مبحث سوم ـ صدور موقت|وکیل امور گمرکی

ماده۷۱ـ صدور موقت، رویه گمرکی است که به موجب آن کالاهای مجاز برای اهداف معینی شامل ساخت، پردازش، تعمیر، تکمیل، شرکت در نمایشگاه یا به عنوان وسایل نقلیه برای استفاده شخصی یا تردد بین ایران و کشورهای دیگر یا ماشین آلات و تجهیزات برای انـجام خدمات فنی و مهندسی به طور موقت و ظرف مهلت معینی که در آیین نامه اجرائی این قانون مشخص می‌شود به خارج از کشور صادر و سپس به کشور بازگردانده شود.  ………………

مشاوره حقوقی رایگان با وکیل خوب دادگستری

ماده۷۱ـ صدور موقت، رویه گمرکی است که به موجب آن کالاهای مجاز برای اهداف معینی شامل ساخت، پردازش، تعمیر، تکمیل، شرکت در نمایشگاه یا به عنوان وسایل نقلیه برای استفاده شخصی یا تردد بین ایران و کشورهای دیگر یا ماشین آلات و تجهیزات برای انـجام خدمات فنی و مهندسی به طور موقت و ظرف مهلت معینی که در آیین نامه اجرائی این قانون مشخص می‌شود به خارج از کشور صادر و سپس به کشور بازگردانده شود.
تبصره ـ شرایط، تشریفات اظهار و ارزیابی، اسناد لازم و تضمین در حدود مقررات این قانون در آیین نامه اجرائی تعیین می‌گردد.
ماده۷۲ـ درصورتی که کالا تا پایان مهلت، بازگشت داده نشود نسبت به وصول تضمین یا پیگیری اجرای تعهد اقدام می‌شود. در مورد کالاهایی که صدور قطعی آن‌ها ممنوع یا مجاز مشروط باشد طبق مقررات قاچاق عمل می‌شود.
تبصره۱ـ کالای صدور موقت که در مهلت مقرر به کشور بازگشت داده نشود و رویه آن طبق مقررات قانونی به صادرات قطعی تبدیل شود، مشمول هیچگونه استرداد و تسهیلات صادرات قطعی نمی‌شود.
تبصره۲ـ چنانچه تا ده روز پس از انقضاء مهلت مقرر، کالا به گمرک تحویل گردد گمرک می‌تواند با اخذ جریمه موضوع ماده (۱۰۹) این قانون اقدام نماید.
ماده۷۳ـ هر‌گاه در موقع بازگشت کالا مهر و موم و پلمب یا علائم دیگری که از طـرف گمرک روی بسـته‌ها یا محتویات بسته‌های ضروری الصاق گردیده است از بین رفته باشد و تشخیص عین کالا برای گمرک ممکن نباشد کالای مورد بحث مانند کالایی که به کشور وارد می‌شود محسوب و مقررات کالای ورودی درباره آن اجراء می‌گردد.
ماده۷۴ـ کالای صدور موقت هنگام بازگشت از پرداخت حقوق ورودی معاف است. قطعات، قسمت‌ها و لوازمی که هنگام تعمیر تعویض شود و یا قطعه جدیدی به کالا اضافه یا ملحق شود، مشمول پرداخت حقوق ورودی است.
تبصره ـ چنانچه تعویض قطعات اصلی یا الحاق قطعات جدید به حدی باشد که کالا اصالت خود را از دست بدهد، ترخیص آن مستلزم طی تشریفات واردات قطعی و پرداخت حقوق ورودی به میزان مابه التفاوت ارزش کالای وارداتی و صادراتی است.
ماده۷۵ـ دامهایی که برای تعلیف به طور موقت از کشور خارج می‌شوند، مشمول رویه صدور موقت است و این دام‌ها و نُتّاج آن‌ها از پرداخت حقوق ورودی معاف می‌ب اشند.
تشریفات خروج و برگشت این دام‌ها تابع مقررات آیین نامه تعلیف اغنام و احشام مصوب هیأت وزیران است.

صدای وکیل پاسخ دهنده به سوالات حقوقی شما و ارائه دهنده مشاوره رایگان توسط وکیل دادگستری

مطالب مرتبط

قوانین امورگمرکی
امورگمرکی-بخش اول ـ تعاریف، سازمان و کلیات- فصل اول ـ تعاریف|وکیل امور گمرکی
امورگمرکی-بخش اول ـ تعاریف، سازمان و کلیات- فصل دوم ـ اهداف، وظایف و سازمان گمرک جمهوری اسلامی ایران|وکیل امور گمرکی
امورگمرکی-بخش اول ـ تعاریف، سازمان و کلیات- فصل سوم ـ کلیات- مبحث اول ـ حقوق ورودی و هزینه‌های خدمات|وکیل امور گمرکی
امورگمرکی-بخش اول ـ تعاریف، سازمان و کلیات- فصل سوم ـ کلیات- مبحث دوم ـ فناوری اطلاعات و ارتباطات|وکیل امور گمرکی

امورگمرکی-بخش اول ـ تعاریف، سازمان و کلیات- فصل سوم ـ کلیات-مبحث چهارم ـ تشریفات و کنترلهای گمرکی|وکیل امور گمرکی
امورگمرکی-بخش دوم ـ ارزش گذاری و قواعد مبدأ فصل اول ـ ارزش کالا-مبحث دوم ـ ارزش گمرکی کالای صدوری (صادراتی) |وکیل امور گمرکی
امورگمرکی-بخش دوم ـ ارزش گذاری و قواعد مبدأ -فصل دوم ـ قواعد مبدأ|وکیل امور گمرکی

امورگمرکی-بخش سوم ـ تشریفات قبل از اظهار|وکیل امور گمرکی
امورگمرکی- بخش ششم ـ تشریفات و شرایط عمومی اظهار و ترخیص|وکیل امور گمرکی
امورگمرکی- بخش هفتم ـ رویه‌های گمرکی-فصل اول ـ کالاهای ورودی- مبحث سوم ـ ورود موقت برای پردازش|وکیل امور گمرکی
امورگمرکی- بخش هفتم ـ رویه‌های گمرکی-فصل اول ـ کالاهای ورودی- مبحث چهارم ـ مرجوعی|وکیل امور گمرکی
امورگمرکی- بخش هفتم ـ رویه‌های گمرکی-فصل اول ـ کالاهای ورودی- مبحث پنجم ـ عبور خارجی|وکیل امور گمرکی
امورگمرکی- بخش هفتم ـ رویه‌های گمرکی-فصل اول ـ کالاهای ورودی- مبحث ششم ـ عبور داخلی|وکیل امور گمرکی

امورگمرکی- بخش هفتم ـ رویه‌های گمرکی-فصل اول ـ کالاهای ورودی-فصل دوم ـ کالاهای صدوری مبحث-اول ـ صدور قطعی|وکیل امور گمرکی

امورگمرکی- بخش هفتم ـ رویه‌های گمرکی-فصل اول ـ کالاهای ورودی-فصل دوم ـ کالاهای صدوری-مبحث دوم ـ استرداد حقوق ورودی|وکیل امور گمرکی

به این مقاله امتیاز دهید