مرکز پاسخگویی به سوالات حقوقی

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت : به دنبال طرحی برای به روز کردن قانون مهریه هستیم. !! حسن نوروزیدر خصوص زمزمه های کاهش کف مهریه پرداختی به 55 سکه بهار آزادی، گفت: مهریه باید طبق موازین شرع باشد. در شرع مقدس اسلام اساس این است که زندگی طبق یک توافقی شکل بگیرد. وقتی می گویم […]

[ما در این مقاله...]
مسیر راهنما
صدای وکیل / خانواده / شایعه کاهش حداکثر مهریه به ۵۵ سکه
امتیاز شما به این مقاله؟!

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت :  به دنبال طرحی برای به روز کردن قانون مهریه هستیم. !! حسن نوروزیدر خصوص زمزمه های کاهش کف مهریه پرداختی به 55 سکه بهار آزادی، گفت: مهریه باید طبق موازین شرع باشد. در شرع مقدس اسلام اساس این است که زندگی طبق یک توافقی شکل بگیرد. وقتی می گویم هم کف بودن، هم کف بودن به معنای تناسب در همه زمینه ها تحصیلاتی، شخصیتی و مالی است.

مشاوره حقوقی رایگان با وکیل پایه یک دادگستری – مهریه – طلاق

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به نظر می رسد با شرایط اقتصادی امروز که سکه به سه برابر قیمت یک سال پیش رسیده است مهریه باید در یک حد معقولی باشد. این که مثلاً به تعداد سن زوجه سکه مهر شود این همان چیزی است که چیزی جز پر کردن زندان ها ندارد.

وی ادامه داد: روح قانون مدنی و مجازاتی ایران زندان زدایی و حبس زدایی است. بنابراین ما باید مهریه را در حد و اندازه وسع زوج فرض بگییریم تا این موضوع تبدل به معظلی برای خانوادها و جامعه نشود. اگر این موضوع باشد به نظر می رسد که هم اشکال شرعی دارد و هم این که روح قانون جمهوری اسلامی آن را نمی پسندد.

این نماینده مجلس دهم خاطرنشان کرد: راهکار دیگر این است که ما کلاً سکه را از مهریه برداریم یا کم کنیم و دارایی های دیگری مانند زمین و … را جایگزین کنیم تا در زمان مطالبه زوجه ، زوج با مشکل پرداخت روبرو نشود.

وی با بیان اینکه به هر حال بحث به روز کردن قانون است، گفت: ما می بینیم که با شرایط فعلی افرادی که قبلا مثلاً ماهیانه یک میلیون تومان هزینه سکه می کردند در حال حاضر باید ماهیانه سه میلیون تومان هزینه کنند، این فرد ممکن است 2 میلیون حقوق بگیرد؛ بنابراین باید به فکر همسان سازی درآمد و مهریه بود.

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: ما در این کمیسیون سعی می کنیم طرح این موضوع را آماده کنیم تا بعد از کارهای کارشناسی دقیق، بتوانیم قانون جدیدی را در این زمینه به تصویب برسانیم.

مشاوره طلاق با وکیل طلاق + 02166567311 (6خط ویژه)

امتیاز شما به این مقاله؟!

دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

متن سربرگ خود را وارد کنید

فهرست مطالب

فهرست مطالب