قانون مدنی در ماده 1133 مقرر میدارد: «مرد میتواند هر وقت بخواهد زن خود را طلاق دهد. » البته دانست که در حال حاضر برای انجام این کار اخذ گواهی عدم امکان سازش ضروری است.البته باید بدانیم که در طلاق حق رجوع به مرد داده شده و می تواند در ایام عده برگردد.برای مشاوره حتما با یک وکیل طلاق مشورت کنید.
مشاوره حقوقی رایگان با وکیل خوب دادگستری
قانون مدنی در ماده 1133 مقرر میدارد: «مرد میتواند هر وقت بخواهد زن خود را طلاق دهد. » البته دانست که در حال حاضر برای انجام این کار اخذ گواهی عدم امکان سازش ضروری است.البته باید بدانیم که در طلاق حق رجوع به مرد داده شده و می تواند در ایام عده برگردد.
در شش مورد، طلاقی که مرد واقع می سازد بائن است و مرد حق رجوع ندارد. از این شش مورد ، سه مورد آن ، اساساَ زن ، پس از وقوع طلاق ، تکلیفی به نگه داشتن عده ندارد و می تواند بلافاصله شوهر اختیار کند ، بنابراین موردی برای حق رجوع شوهر باقی نمی ماند ، زیرا رجوع در ایام عده امکان پذیر است و این موارد عبارتنداز: طلاق غیر مدخوله ، طلاق صغیره و طلاق یائسه. سه مورد دیگر طلاق بائن که ممکن است زن مکلف به نگاه داشتن عده باشد ولی در عین حال شوهر حق رجوع ندارد، عبارتنداز: طلاق سوم (سه طلاقه ) خلع و مبارات (در طلاق خلع و مبارات از این جهت حق رجوع از شوهر سلب شده که زن ، لحاظ کراهت و نفرتی که از شوهر دارد، مالی را به ومی بخشد و او را راضی به انجام طلاق می نماید وقتی شوهر این بخشش را پذیرفت و طلاق را واقع ساخت، دیگر حق رجوع ندارد مگر اینکه زن به مال رجوع کند.
صدای وکیل پاسخ دهنده به سوالات حقوقی شما و ارائه دهنده مشاوره رایگان توسط وکیل دادگستری
مطالب مرتبط
مراحل طلاق توافقی تفکیک اموال زن و مرد بعد از طلاق
جهیزیه زن پس از طلاق طلاق وشرایط پرداخت اجرت المثل به زن
گواهی عدم امکان سازش حق طلاق زن به خاطر ضرب و شتم مرد
چه زنانی عده ندارند؟ طلاق توافقی چیست؟
12شرط برای حق طلاق زن گرفتن حق طلاق و نحوه اعمال آن
[/block]