شرکت تضامنی تحت شرایط عام حقوق شرکتها منحل میشود که این شرایط عبارتند از:
1- منتفی شدن تعدد شرکا
این موضوع به این معنا است که هر شرکت برای ایجاد و ادامه حیات، نیاز به دو یا چند شریک دارد. در صورتی که به هر دلیلی این تعدد شرکا از ……………..
مشاوره حقوقی رایگان با وکیل خوب دادگستری
شرکت تضامنی تحت شرایط عام حقوق شرکتها منحل میشود که این شرایط عبارتند از:
1- منتفی شدن تعدد شرکا
این موضوع به این معنا است که هر شرکت برای ایجاد و ادامه حیات، نیاز به دو یا چند شریک دارد. در صورتی که به هر دلیلی این تعدد شرکا از بین برود، دیگر شراکتی وجود نخواهد داشت، بنابراین شرکت نیز از بین میرود.
2- انقضای مدت شرکت
در صورتی که شرکت تضامنی برای مدت محدودی ایجاد شده باشد، پس از پایان این مدت شرکت خود به خود از بین میرود. (بند الف ماده 136 قانون تجارت)
3- انتفای موضوع شرکت
در صورتی که انجام موضوع فعالیت شرکت به دلایلی از قبیل انجام شدن یا ممنوع شدن آن غیرممکن شود، شرکت منحل خواهد شد. (بند الف ماده 136 قانون تجارت)
4- ورشکستگی شرکت
به محض اینکه حکم ورشکستگی شرکت صادر شود، شرکت منحل خواهد شد. (بند الف ماده 136)
ورشکستگی زمانی مصداق دارد که شرکت از عهده پرداخت بدهیهایش برنیاید.
بر اساس ماده 412 قانون تجارت، «ورشکستگی تاجر یا شرکت تجارتی در نتیجه توقف از تأدیه وجوهی که بر عهده او است، حاصل میشود. حکم ورشکستگی تاجری را که حینالفوت در حال توقف بوده است، تا یک سال بعد از مرگ او نیز میتوان صادر کرد.»
5- بطلان قرارداد شرکت
برای ایجاد شرکت، دو یا چند نفر با یکدیگر توافق کرده و قرارداد شرکت را منعقد میکنند. حال اگر این توافق به علتی باطل باشد، منجر به بطلان شرکت میشود.
6- تصمیم تمام شرکا
از آنجایی که همه شرکا با توافق هم قرارداد تشکیل شرکت را منعقد میکنند، خودشان نیز میتوانند با توافق، شراکت را از بین ببرند.
صدای وکیل پاسخ دهنده به سوالات حقوقیه شما و ارائه دهنده مشاوره رایگان توسط وکیل دادگستری