مرکز پاسخگویی به سوالات حقوقی

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

ماده ۱ ـ به نیرو ی مقاو مت بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اجازه داده می شود همانند ضابطین قوه قضائیه هنگام برخورد با جرائم مشهود در صورت عدم حضور ضابطین دیگر و یا عدم اقدام به موقع آنها و یا اعلام نیاز آنان به منظور جلوگیری از امحاﺀ آثار جرم و فرار متهم و […]

[ما در این مقاله...]
مسیر راهنما
صدای وکیل / قانون آیین دادرسی مدنی / قانون حمایت قضائی از بسیج مصوب ۱۳۷۱|وکیل حقوقی
امتیاز شما به این مقاله؟!

ماده ۱ ـ  به نیرو ی مقاو مت بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اجازه داده می شود همانند ضابطین قوه قضائیه هنگام برخورد با جرائم مشهود در صورت عدم حضور ضابطین دیگر و یا عدم اقدام به موقع آنها و یا اعلام نیاز آنان به منظور جلوگیری از امحاﺀ آثار جرم و فرار متهم و تهیه و  ارسال گزارش به مراجع قضائی اقدامات قانونی لازم را به عمل آورند. …………………..

مشاوره حقوقی رایگان با وکیل خوب دادگستری

ماده ۱ ـ  به نیرو ی مقاو مت بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اجازه داده می شود همانند ضابطین قوه قضائیه هنگام برخورد با جرائم مشهود در صورت عدم حضور ضابطین دیگر و یا عدم اقدام به موقع آنها و یا اعلام نیاز آنان به منظور جلوگیری از امحاﺀ آثار جرم و فرار متهم و تهیه و  ارسال گزارش به مراجع قضائی اقدامات قانونی لازم را به عمل آو رند.
تبصره ۱ ـ  کلیه ضابطین دادگستری و مراجع نیرو ی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مکلفند در صورت ارجاع گزارش و یا تحویل متهمین در جرائم مشهود از سوی مسؤو لین مجاز رده های مقاو مت نیرو ی مقاو مت بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی, متهم را تحویل گرفته و گزارش بسیج را ضمیمه مدارک ارسالی به مراجع قضائی نمایند.
تبصره ۲ ـ  تعیین رده های مقاو مت مذکور در تبصره ۱ به عهده فرماندهی نیرو ی مقاو مت بسیج می باشد.
 تبصره ۳ ـ  نیرو ی مقاو مت بسیج سپاه, و ظیفه فوق را از طریق افرادی که آموزشهای لازم را در این زمینه فرا گرفته و مجوز مخصوص را از نیرو ی مزبور دریافت نموده باشند اجراء خواهد کرد. نیرو های مذکور موظفند به هنگام برخورد با متهم مجوز مخصوص خود را در صورت مطالبه  ارائه دهند.
ماده ۲ ـ  هرگونه توهین یا ایراد ضرب و شتم یا جرح به افراد موضوع این قانون در حین انجام وظائف محوله در حکم توهین و مقابله با ضابطین دادگستری و مأ مورین دو لتی و انتظامی بوده و با مرتکبین برابر مقررات کیفری مربوطه رفتار می شود.
ماده۳ ـ  کلیه افراد موضوع این قانون چنانچه در حین انجام و ظیفه یا به سبب آن کشته, فوت و یا معلول و یا گرو گان گرفته شوند حسب مورد شهید, جانباز و آزاده شناخته شده و تحت پوشش بنیاد شهید انقلاب اسلامی و بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی و ستاد امور آزادگان قرار می گیرند.
ماده ۴  ـ  به منظور حمایت از افراد موضوع این قانون دفاتر حمایت و خدمات حقوقی و قضائی بسیجیان در نیرو ی مقاومت بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ارتباط با اجرای این قانون تشکیل می گردد.
تبصره  ـ  کارشناسان حقوقی این دفتر بدو ن الزام به کسب پرو انه و کالت از کانون و کلا می توانند در کلیه مراحل دادرسی از طرف افراد مذکور, به عنوان و کیل اقدام کنند.
 ماده۵ ـ  نیروی مقاومت بسیج موظف است نسبت به جذب آحاد مردم از تمامی اقشار و صنوف و ایجاد رده های مقاو مت در مساجد, ادارات, کارخانجات و مراکز آموزشی اقدام نماید و کلیه مسؤو لین ادارات و نهادها و کارخانجات, امور مساجد و مراکز آموزشی موظف به همکاری و فراهم نمودن تسهیلات و امکانات لازم موضوع این قانون می باشند.
 ماده ۶  ـ  آیین نامه اجرائی این قانون ظرف مدت ۲ ماه توسط ستاد مشترک سپاه و قوه قضائیه و و زارت کشور تهیه و به تصویب فرماندهی کل قوا می رسد.
 ماده ۷  ـ  اعتبار مورد نیاز اجرای این قانون از ردیف تقویت بنیه دفاعی در سال ۱۳۷۱ و برای سالهای بعد از طریق افزو دن ۱۰% به هزینه ابطال تمبر در پرو نده های کیفری منظور و در بودجه همه ساله پیش بینی می گردد.

 

صدای وکیل پاسخ دهنده به سوالات حقوقی شما و ارائه دهنده مشاوره رایگان توسط وکیل دادگستری

مطالب مرتبط
بهای خواسته
صلاحیت دادگاهها
دادرسی نخستین
امور مدنی

امتیاز شما به این مقاله؟!

دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

متن سربرگ خود را وارد کنید